Tag på den perfekte Indienstur til Odisha

01 oktober 2019 admin

Oplev naturperler i verdensklasse

Mange kender Indien for det smukke Taj Mahal, der befinder sig i hovedstaden New Delhi. Men Indien er så kæmpestort, at der meget mere at opleve her. Et af de smukkeste steder i den tidligere britiske koloni er delstaten Odisha, der ligger smukt på Indiens nordøstlige kyst. Dette område er fyldt med flotte natur- og dyrelivsområder i verdensklasse. Her er det muligt at finde fred og ro i nogle fantastiske landskaber, der står som en skærende kontrast til hektiske, indiske storbyer som New Delhi og Mumbai. Her er kort sagt al den skønne natur, du kan ønske dig. Det er alt lige fra frodige skove, høje bjergkæder til søen Chilika Lake, der fungerer som det største vinteropholdssted for trækfugle i Asien. De mange fugle udgør et skønt syn, og det trækker da også mange turister til området hvert eneste år. Men delstaten byder også på levn fra Indiens fortid som en del af det britiske imperium. Du kan for eksempel møde en interessant statue af Dronning Victoria i Kolkata, der blev rejst af Sir Thomas Brooks.

Erfarne guider tager dig sikkert med rundt

De mange naturperler står nærmest i kø og venter på dig, der rejser til Odisha. Her sørger erfarne rejseguider fra Pushpinder Group Travels for, at du kommer godt og sikkert rundt i området. Samtidig er du sikret overnatning i luksuriøse omgivelser, så du hele tiden får den nattesøvn det kræver at rejse rundt i et landskab, hvor du konstant bliver bombarderet med ufattelige sanseindtryk.

Oplev et charmerende kaos

Siden 1985 har Pushpinder Group Travels sendt mange danskere rundt i Indien og givet dem en oplevelse for livet. Indien er på mange måder, alt det Danmark ikke er. Her kan du både møde enorm rigdom og ufattelig dyb fattigdom. Her sidder folk gerne oppe på taget, når de tager toget. Her er køerne hellige, og derfor vandrer de frit rundt i gaderne uden at frygte turen på slagteriet. Alt dette charmerende kaos kan du opleve på en Indienstur med Pushpinder Group Travels.

Flere Nyheder