Sådan kan I få plads til alle på ferien

11 oktober 2019 admin

Har I en familie, der består af dine, mine og vores børn, er det ikke sikkert, at I er samlet så ofte i hverdagen. Med de andre forældre, børnenes mange aktiviteter og jeres arbejde og daglige pligter kan det være svært at have tid sammen. Derfor er ferierne også så vigtige. De gør det muligt for jer at være sammen og hygge jer. Men når I er en stor familie, kan det være svært for jer at finde et sted, hvor der er plads til jer alle sammen. Det er dog rigtig vigtigt, at der er det. Det er nemlig med til at gøre, at I netop kan få den tid sammen, som I har brug for. 

Et af de steder, hvor I kan finde nogle meget store ferieboliger er Røndegaard, der har kan leje jer en feriebolig i Djursland. De har tre store ferieboliger med plads til mellem 20 og 27 personer. Derfor vil det selv i de største familier som regel være muligt at få plads til alle. 

Fordelen ved at vælge Røndegaard er, at der dels er rigtig meget at se i området omkring ferieboligen, dels er rigtig meget for jer at foretage jer ved selve ferieboligen. Djursland byder på en række forskellige former for aktiviteter. Det er for eksempel strande, mountainbikekørsel, safariparker, forlystelsesparker og en række museer. Derudover er der ikke langt til Aarhus, hvis I gerne vil ud at shoppe eller spise. 

På selve gården vil der også være meget for jer at tage jer til. Har I små børn, vil de elske at kunne lege i legehuset og på den legeplads, der hører til. For jer voksne og de større børn er der petanquebane, fodboldbane og et billardbord. I vil derfor også have nemt ved at få tiden til at gå, når I tager en hjemmedag i ferieboligen. Læs mere her

Flere Nyheder