Rejs til det billedskønne Odisha!

30 september 2019 admin

Søger du den helt rette destination til dit næste rejsemål? En helt særlig perle med billedskønne landskaber, som hører til sjældenhederne? Så skal du måske se nærmere på en af de mange rejser til Odisha

En perle i Indien

Odisha er den 9. største stat i Indien, og er en meget attraktiv og seværdig destination for alverdens turister. Her kan du opleve specielle landskaber, der er noget nær uvirkeligt smukke: eksempelvis i Bengalbugten. Her skummer de blå bølger, bjergene læner sig mod hinanden, dalene er dybe og skovene tætte og frodige. Skønheden er ikke til at overse, og enhver turist i området skal unde sig selv et besøg her. 

Bengalbugten byder desuden på en lang række strande med blødt sand og turkisblåt vand, hvor du kan tage dig en dukkert, når du skal have en pause fra de mange attraktioner, der er at opleve i området. Ydermere er Bengalbugten rig på historie og mytologi: eksempelvis blev Indiens ældste dans Odissi født i området.

Oplevelser og udflugter 

I forbindelse med en rejse til Odisha er der en masse spændende udflugter at tage på. Området er rigt på seværdige steder, og der er et hav af uforglemmelige oplevelser at hente. Besøg eksempelvis en af verdens ældste klipper i Barbil: hele 38.000 år har klippen stået der. Besøg også i denne forbindelse Udaygiri- og Khandagiri-hulerne.

Tag også på sightseeing i Kolkata. Her kan du opleve et utroligt tempel, Jain Templet, som blev opført for mere end 150 år siden, og hvis vægge, lofter og søjler er betagende dekoreret med glitrende mosaikker og farverige sten og glasarbejder. I Kolkata kan turen også med fordel gå forbi Hawrah-broen, som er intet mindre end den mest befærdede i verden. Den fører over den hellige flod Ganga, og den forbinder Kolkata med det øvrige land. Besøg desuden Odishas store blomstermarked, som er et tilløbsstykke uden lige. 

Oplev det hele samt meget mere i en samlet rejsepakke. Se meget mere i ovenstående link. 

Flere Nyheder