Nye feriecentre på vej

11 juli 2019 Søren Black
Nye feriecentre på vej

Vandhunde og andre med hang til badeferier får nu endnu en mulighed for at holde ferien herhjemme. Nye vandlande er på vej i Jylland.

Feriecentre med et stort vandland er populære som aldrig før. I stedet for at dine børn skal sidde og kede sig på bagsædet i to dage, inden I er fremme ved Middelhavet, så er feriecentrene ofte et mere populært alternativ. Og det har så fået den positive effekt, at nye feriecentre nu begynder at dukke over det meste af landet. Seneste skud på stammen er et feriecenter på det nordlige Als, som efter planen skal åbne i 2023. Nordals Resort, som stedet kommer til at hedde, kommer til at koste omkring 1,3 mia. kr., men så kommer der også et område med blandt andet 500 feriehuse, et vandland og et strandområde med promenade og havbad. Feriecentret forventes at kunne tiltrække 200.000 turister om året og skabe 300 job i området. Nordals Resort sponsoreres af Peter Mads Clausen, Bitten & Mads Clausens Fond, og Bent Jensen fra Linak Holding. Derudover sender Sønderborg Kommune 100 mio. kr. efter projektet.

Nordeuropas største badeland på vej

Feriecentre er som sagt blevet meget populære hos børnefamilier, da der her er noget at lave for alle i familien. I Søndervig er et nyt Lalandia 3 da også allerede i gang med at blive opført. Når det står færdigt i år 2021, vil det brede sig over et areal på hele 69 hektar, hvilket svarer til omkring 96 fodboldbaner. Feriecentret i Søndervig giver både plads til 500 feriehuse og en hotelbygning med 200 værelser. Men festen stopper ikke her. For feriecentret kommer også til at rumme op til 30.000 kvadratmeter indendørs centerfaciliteter med Nordeuropas største badeland, wellnessområde, legeland og minigolf, trampoliner og spillehal, restauranter og café. Så er du en rigtig vandhund, der bare elsker at holde din ferie herhjemme, så er der meget at glæde sig til de kommende år.

Flere Nyheder