Med en kabinekuffert kan du let nå dine sager i flyet

19 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Så sidder du der i flyet og er ved at gøre dig klar til en længere flyvetur, så du er ved at finde dine høretelefoner frem, så du kan lytte til en e-bog på din smartphone.

Men du opdager, at de høretelefoner ikke ligger i den sædvanlige lomme, og du når at gå i panik over, at du har tabt dem – ikke så meget fordi, at var dyre, for det var de ikke, men en hel ferie uden gode høretelefoner er ikke sjov!

Så kommer du heldigvis i tanke om, at du huske at pakke dem til ferien, hvorfor de ikke ligger i lommen, som de plejer, hvorfor du ånder lettet op, indtil du kommer i tanke om, hvor de er: i kufferten i bugen på flyet.

Så bliver det pludselig en lang flyvetur…

Der er som bekendt begrænsninger på, hvor meget man må tage med ud at rejse per person i et fly, og så er der også krav til den bagage, du må tage med i flyet, hvor der også er strenge regler til størrelsen på sådan en kabinekuffert, du kan tage med op til dit sæde.

Få sikret dig den kabinekuffert, så det bliver en overkommelig flyvetur

Det kan variere med kravene til disse kabinekufferter, fra selskab til selskab men hvis du kigger efter de bedste Kabinekufferter på 55x40x20cm i disse mål, så burde du være ret så sikker på, at det er nogle kufferter, som du kan have med op i flyet.

Det gør det trods alt til en mere overkomme flyvetur, at man kan have læsestof med, høretelefoner og andet og have det lige ved hånden, når man keder sig eller bare skal have tiden til at gå.

For selv en af de kortere flyveture kan blive langtrukken, hvis man ikke har noget at underholde sig med på turen; og derfor er det heldigt, at man kan pakke den slags i en kabinekuffert og tage med sig i flyet, hvor man sidder.

Flere Nyheder