Lej et sommerhus med plads til hele familien

06 januar 2022 Emilie Jacobsen

editorial

Har du en stor familie, hvor I gerne vil have mulighed for at samle alle til sommer, er du sikkert på jagt efter et stort sommerhus, hvor det er muligt. Men det kan være svært at finde et sommerhus, der er stort nok, hvis I er virkelig mange mennesker, der skal bruge det. Det kan derfor godt være lidt af en opgave, som du er kommet på. 

En god mulighed for dig, hvis du har brug for et sommerhus med plads til mere end 20 personer, er, at du ser nærmere på roendegaard.dk. Det er et sommerhus i mols bjerg, hvor der er plads til helt op til 27 personer i den største af deres i alt tre ferieboliger. Det vil derfor bestemt være muligt for dig at få plads til hele familien der. Har du brug for endnu mere plads, kan du prøve at leje to eller alle tre boliger samtidig, så du får endnu flere sovepladser. 

image

Kombiner sommerferien med en sommerfest 

I det største af sommerhusene på roendegaard.dk ligger der et festlokale med plads til 80 personer. Det er derfor oplagt, at I kombinerer familieferien med en sommerfest. Måske en fejring af nogle af alle de begivenheder, som det ikke har været muligt at fejre i løbet af de seneste par år på grund af corona. 

Der er noget både meget praktisk og meget hyggeligt ved, at I ikke behøver at tage hjem, når festen er slut. I stedet kan I bare tumle omkuld i jeres senge i sommerhuset. Næste dag kan I så hjælpe hinanden med at rydde op i festlokalet. 

Det, at I holder fest samme sted, som I holder ferie, gør det også muligt for jer at have jeres børn med til festen. I stedet for at I er nødt til at gå i seng, når børnene skal sove, kan I lægge dem til at sove og så feste videre. 

Flere Nyheder