Her er nogle gode metoder til at få råd til en ferie på

08 juni 2019 Anders Lundtang Hansen
Her er nogle gode metoder til at få råd til en ferie på

Sådan får du råd til at komme på en nødvendig og tiltrængt ferie

Der er nu intet som at vende tilbage fra en ferie og føle sig veludhvilet, afslappet og have følt, man ligesom har slappet ordentligt af og er klar til den vante hverdag hjemme i grå Danmark, der ofte kan køre i kedelig ring.

For mange mennesker er denne ferie et nødvendigt afbræk for ikke at opleve en depression i hverdagen og ganske simpelt til for, at man kan få oplevet nogle andre indtryk, blive klogere på ens omverden og føle, man har set noget andet end det sædvanlige.

I gamle dage var ferier forbeholdt eliten, som kun de færreste havde råd til, og det blev set på lidt som en luksusvare.

En forandring kom omkring 1960’erne, hvor danskerne fik flere penge mellem hænderne, og de pludselig kunde rejse billigt i flere grupper til destinationer, der lå langt væk fra ens sædvanlige bopæl.

Nu er der heldigvis mange måder at holde ferie på, som kan være alt fra en vandretur til et skur i skoven, eller man kaster mange penge om sig løbet af en uge i et luksuriøst hotel.

Men angående pengene, hvordan finder man så lige økonomien til at holde ferie?

For det første skal du gøre op med dig selv, hvad der reelt kan lade sig gøre at holde ferie, også hvis I er flere om at betale for den.
Måske bliver man nødt til her at gå på kompromis med endemålet eller den periode, man agter at holde ferie i.

Dog er det mest ansvarlige nok, at man løbende lægger penge til side til at holde ferie for. Aller helst skal man begynde at lægge de penge til side, lige efter den sidste ferie sluttede, så man ikke skal lave et stort indhug i ens sædvanlige budget midt på året.

Ellers er der bare tilbage at sige: god ferie!

Flere Nyheder