Ferienyt giver dig tips til din Air BNB ferie

28 august 2019 Astrid Pedersen
Ferienyt giver dig tips til din Air BNB ferie

Er du og din familie på udkig efter næste års feriedestination? Vil I gerne bo som familie under ferien – det vil sige, selv stå for madlavning og indkøb, og dermed slippe for restaurant besøg og hotelmad, men er I ikke helt indstillet på camping livet? Så kan en Air BNB ferie måske være noget for jer.

Hvad er en Air BNB ferie?

Air BNB er et udlejnings koncept, som har vundet særdeles stor popularitet rundt omkring i verden inden for de seneste år. Helt enkelt indebærer Air BNB, at du som ejer af et hus eller af en lejlighed udlejer boligen – eller dele heraf – til ferierende familier eller enkelt personer.

Som Air BNB turist bor du således i en anden families hus eller lejlighed, sover i deres seng og laver mad i deres køkken. For nogle kan det virker som at krydse en grænse til privatlivet, som man måske ikke ønsker at overskride. Men rigtig mange familier har glæde af at udleje boligen, mens de selv er på ferie – og måske endda selv bor til leje via Air BNB.

BNB står i virkeligheden for Bed And Breakfast, og er et ældre koncept, hvor private lejer en del af deres bolig – typisk et anneks til en går eller et større hus – ud til turister, og serverer morgenmad eller en let frokost for dem. Med Air BNB kan du dog leje boligen helt uden at skulle mødes med udlejer, da hele proceduren foregår via en app. App’en tillader dig at opsøge og finde boliger, som passer til dine og til din families behov og ønsker, både hvad angår beliggenhed og størrelse, og når det handler om økonomi. I kan tilmed søge på andre kriterier, eksempelvis terrasse eller altan, eller udsigt.

Find flere tips til din Air BNB ferie på Air BNBs egen hjemmeside.

Flere Nyheder