Ferienyt – aktive ferier for alle sindelag

26 september 2019 admin

Når du skal på ferie – eventuelt sammen med din partner – er det ikke altid, den skal stå på afslapning ved poolen eller solbruning på stranden. Der må gerne ske noget andet, som kan stimulere sanserne eller udfordre hjernen lidt. Og du har da til alt held rigtig mange muligheder for at sammensætte en spændende, aktiv ferie – i det følgende kan du læse et udpluk af disse.

Storbyferien – kultur og natteliv

Der kan være mange gode grunde til at vælge en storbyferie. De fleste storbyer i europa og på andre kontinenter repræsenterer såvel et rigt historisk og kulturelt leben med et utal af seværdigheder, mindesmærker, gallerier og museer. Er du således interesseret i arkitektur, historie, kunst og kultur, vil du kunne finde det hele og mere til i en af de større metropoler rundt omkring i verden. Hver storby sin charme og sine vartegn.

En anden tillokkende faktor ved storbyferien er den festlige stemning og det nærmest elektriske natteliv. Fra Londons pubber over Grækenlands taverner til Berlins hæsblæsende undergrund kan du opleve det fortryllende natteliv, som kendetegner storbyen, tæt på, når du vælger at rejse på storbyferie.

Gastronomi rejsen – for vinelskere og gourmet’er

Er du en rigtig madelsker, og sætter du pris på at udvide din kulinariske horisont? Så kan du vælge en såkaldt gastronomi rejse. På en gastronomi rejse får du mulighed for at udforske det lokale cuisine i den egn, hvortil rejsen går.

Selve gastronomi oplevelsen er som regel kombineret med andre aktiviteter, for eksempel vandreture eller sight seeing ture. De fleste gastronomi rejser tilbyder indlogering på hyggelige hoteller eller gæstgiverier, hvor netop det lokale køkken udfoldes med alle dets specialiteter og lækkerier.

Er du for eksempel en stor ynder af det italienske køkken, kan du vælge en tur til den utroligt smukke og maleriske Amalfi kyst, hvor du kan opleve såvel den skønne natur som det fantastiske lokale køkken og udsøgt italiensk vin.

Flere Nyheder