Få kompensation, hvis dit Lufthansa fly er forsinket

12 december 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Har du været ude at flyve med Lufthansa, hvor deres fly var mere end tre timer forsinket, har du ret til kompensation. Det kan være et rart plaster på såret i forhold til, at du skulle starte eller slutte ferien eller forretningsrejsen med at sidde og vente på dit fly. Det er jo meget tid, som du er endt med at bruge i lufthavnen – eller måske endda på at sidde og vente i selve flyet. 

Du har altid ret til selv at kontakte Lufthansa for at få en erstatning fra dem. Det kan dog i mange tilfælde være smart, at du kontakter et firma som flypenge.dk for at få dem til at hjælpe dig med at få din Lufthansa kompensation. De har nemlig stor erfaring på området og ved lige, hvordan de skal henvende sig til flyselskabet. Du betaler dem kun, hvis du modtager din erstatning. 

Hvis du er i tvivl om, om du er berettiget til erstatning eller ej, kan du starte med at bruge beregneren på flypenge.dk’s hjemmeside. Deres smarte beregner gør det nemt for dig at finde ud af, om du har krav på erstatning eller ej. Hvis du har det, kan du jo lade flypenge.dk føre sagen for dig. 

image

Hver fjerde Lufthansa fly er forsinket 

En hårdnakket myte om tyskerne siger, at de er meget punktlige. Det gælder dog desværre ikke for Lufthansas fly. En fjerdedel af deres fly bliver nemlig forsinkede, hvilket betyder, at de ligger helt nede på en 15. plads på listen over mest rettidige flyselskaber. Det vil derfor bestemt ikke være underligt, hvis du har oplevet, at dit fly var forsinket. 

Omvendt kan man dog også sige, at 75 % af deres fly jo så rent faktisk når frem til tiden. Hvis du skal til en destination i Tyskland, der ikke er en af “mainstream” destinationerne, kan det stadig være smart for dig, at du benytter dem. 

Flere Nyheder