Det skal du se på din første tur til Tyskland

15 maj 2019 Emilie Jacobsen
Det skal du se på din første tur til Tyskland

Selvom Tyskland ikke ligger mange timer væk, er der stadig mange, der endnu har til gode at opleve landet rigtigt. Mange har bare suset igennem det i bil på vej mod solen i Sydeuropa. Det er dog synd, hvis du kun har set de tyske motorveje, for landet har så meget mere at byde på end det. Faktisk så meget, at det kan blive svært for dig at vælge. Her kan du se, hvad du skal opleve på din første tur til Tyskland. 

Berlin er selvfølgelig et must see på din rejse. Hovedstaden rummer så mange spændende seværdigheder; både fordi den er Tysklands nuværende hovedstad, og fordi den i mange år var delt af Berlinmuren. Du bør derfor se Checkpoint Charlie, en grænseovergang mellem de to bydele, rigsdagsbygningen og Fernsehturm, et kæmpe tårn med en roterende restaurant, som østtyskerne byggede for at imponere vesttyskerne. 

Hamborg er en anden by, som du bør komme forbi på din Tysklandstur. Det er Tysklands næststørste by og er blandt andet kendt for sit natteliv på den berømte og berygtede Reeperbahn. Derfor bør du helt sikkert lægge vejen der forbi. Du kan også se verdens største modeljernbane og tage på kanalrundfart i de mange kanaler i byen. 

Alperne i det sydlige Tyskland er bestemt også et besøg værd. Sommer og vinter er der masser af aktiviteter for dig, der nyder at være udenfor. Om sommeren kan du tage ud at vandre, mens du om vinteren kan komme ud at stå på ski. Det er også i alperne, at du finder det fantastiske Schloss Neuschwanstein, der ligner et slot, der er taget ud af et eventyr. Det klamrer sig nærmest til bjergsiden forneden, mens de majestætiske, hvide tårne knejser mod himlen foroven. Der findes mange andre spektakulære bygningsværker i regionen. Det er for eksempel Wieskirche og Garmisch-Partenkirche. 

Flere Nyheder